Om oss

Velkommen til oss i Hakadal IL Alpin & Freeski og vår Alpin Skileik !

Målsetningen for all aktivitet i Hakadal IL Alpin & Freeski er å gi barn og ungdom en positiv opplevelse basert på ski og alpinsport. Positive opplevelser og utvikling kommer som en følge av og et resultat av følelsen av å mestre. Alpin Skileik legger derfor spesielt vekt på en gradvis progresjon i utfordringene for barna. Enkle øvelser som gir barna trygghetsfølelse på ski følges av mer utfordrende oppgaver etter hvert. Målet er at barna skal ha det gøy på ski og mestre basisferdigheter i alpint. Barna vil også bli introdusert for hopp, terreng og for løypemodeller etter hvert som trenerne mener de er modne for det.

Et naturlig mål for deltakerne er å utvikle ferdigheter for å kunne delta i Telenorkarusellen (vi arrangerer 3 renn gjennom vinteren hhv. januar, februar og mars).

 

Hakadal IL Alpin & Freeski har arrangert skiskole siden slutten av 1990 – tallet og vi har bidratt til at flere tusen barn har tatt sine første svinger på ski, fått sine første premier for flott innsats i bakken og gitt foreldrene mange stolte øyeblikk. Vårt motto er at SKI ER GØY, og for mange er Alpin Skileik starten på mange lykkelige år i skibakken, enten i terrengparken, mellom slalomporter eller bare som skiglad ungdom ute i frisk vinterluft.

Alle barn (og foreldre/foresatte!) er HJERTELIG VELKOMNE til å benytte våre tilbud !

Reklame