Invitasjon til Telenor Karusell 2019

Hei,

Vedlagt ligger invitasjon til Telenor karusellrenn. Velkommen!

invitasjon – telenor karusell – 2019

Reklamer
Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Spørsmål ang. oppstarttider

Jeg har fått litt spørsmål ang. starttider. Derfor ønsker jeg å fortelle til alle at det står 17.30 på alle ordrebekreftelser. Dette er fordi selve kursdagen starter 17.30. Det er klokkeslettet som står i ordrebekreftelsen som gjelder.
Eks: 11KT1800 – Knøtt Onsdag 1800 – Dette kurset starter 18:00.

19.00 kursene starter erfaringsmessig litt senere enn 19:00, dette er fordi instruktørene må avslutte forrige kurs før neste. Ønsker at alle har litt tålmodighet rundt dette. Dermed holder vi også på litt lenger enn 20.30.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Kursene fylles opp!

Kursene fylles raskt opp i rekordfart, vi har allerede over 85 påmeldte. Flere av kursene er allerede fulle. Derfor anbefaler vi allerede nå å melde på ditt barn!

Har du noe spørsmål er det bare å ta kontakt.

NB: Knøtt er snart fullt. Om du ikke har fått meldt på ditt barn, ta kontakt med ansvarlig Martin G. Olsen – skileik.alpin@hakadal-il.no dersom du er interessert i kurs. Ved stor interesse og nok instruktører kan vi sette opp et kurs til.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Skimessa i Bjertneshallen

I år igjen – større enn noen gang før! Hakadal Alpin fyller opp Bjertneshallen med bøttevis av utstyr for Alpint, Snowboard, Randonee og Langrenn, inkludert tekstiler og tilleggsutstyr. Velg mellom splitter nytt eller brukt – uansett så gjør du et kupp :-)! Bruk også anledningen til å selge unna utstyr du ikke trenger lenger: Innlevering av utstyr på fredag 19/10 (Mosenteret) og på lørdag 20/10 (Bjertneshallen). Og selvfølgelig: Varingskollen er på plass med knall tilbud på sesongkort – som du bare får på skimessa! Følg med – Vi vil fortløpende legge ut smakebiter av vareutvalget frem mot messa.
Åpningstider:
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-15 (Tilbakelevering av ikke solgt utstyr 15-16)

Vi åpner samtidig påmeldingen til alpin skileik på skimessa.

Velkommen!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Avslutningsrenn 20. Mars

Vi ønsker alle velkommen til avslutningsrennet for Alpin Skileik den tirsdag 20. Mars. Dette gjelder for alle kurs! Dette er siste dagen i årets Skileik så vi håper at alle vil være med. Instruktørene våre har flere kurs samtidig så vi ber alle være litt ekstra tålmodige i morgen.

Tirsdag 20. mars:
17:45 – kurs: Oppmøte 18:00
19:00 – kurs: Oppmøte 19:00

I morgen er det meldt 0/-1 grad og overskyet/sol så vi har været med oss.

Dette blir gøy for barn og voksene!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Invitasjon til Fakkelkjøring – Varingskollen 55 år

Tirsdag 12. Mars ønsker vi alle Skileik barn og foresatte velkommen til 55 års feiring av Varingskollen. I den forbindelse vil det bli taler, kake og fakkelkjøring. Programmet starter kl 19:00 etter siste kurs på Skileik.

Vi ønsker også å ha med flest mulig barn til fakkelkjøring i bakken. Dette vil bli gøy og flott å se på! Starter ca. 19:30-20:00. Aldersgrense: 7 år. Om barnet er yngre og har gode nok ferdigheter til å stå på ski samt holde fakkel, er de selvfølgelig også velkommene.

Bli med å feire Varingskollen!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Vinterferie uke 8

Vi er godt i gang med årets Skileik og nærmer oss vinterferie. I vinterferien er det ikke Skileik (uke 8), men håper at alle selvfølgelig har lyst til å stå på ski, dyrke ferdighet og skiglede selv om det er fri fra skileiken.

Vi i Hakadal Alpin ønsker alle en flott vinterferie og gleder oss til å starte igjen i uke 9.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar