Fortsatt noen ledige plasser!

Vi har forlenget påmeldingsfristen til 29/12 og har fortsatt noen ledige plasser på viderekommede 1 og 2. Dessverre er knøtt og nybegynner fullt, men er mulig å sette seg på venteliste.

Julegavetips: Hva med et skileik kurs? I Hakadal IL Alpin & Freeski sin Skileik møter man nye venner, vi har det gøy i bakken og man lærer kunsten av å stå og håndtere ski på en god måte.

Info deltager.no

Hei. Vi ønsker å informere om at 21.09 var det en oppdatering på deltager.no. Deltager.no skriver, «I  forbindelse med en oppgradering av en annen funksjonalitet i våre løsninger, så har deltagere fått en feilaktig beskjed om at deres påmelding ikke ble registrert og ingen kvittering ble sendt ut. I realiteten gikk påmeldingen gjennom som normalt. Dessverre medførte dette at mange naturligvis forsøkte på nytt og det ble registrert flere duplikat-påmeldinger.»

Vi har også hatt flere som har spurt etter ordrebekreftelser. Dette skal nå være løst og sendt ut på nytt. Om det er noen som mangler ordrebekreftelse eller har spørsmål er det bare å ta kontakt.

Skimessa 2019 og påmelding

I år igjen – større enn noen gang før! Hakadal Alpin fyller opp Bjertneshallen med bøttevis av utstyr for Alpint, Snowboard, Randonee og Langrenn, inkludert tekstiler og tilleggsutstyr. Velg mellom splitter nytt eller brukt – uansett så gjør du et kupp :-)! Bruk også anledningen til å selge unna utstyr du ikke trenger lenger: Innlevering av utstyr på fredag 18/10 (Bjertneshallen) og på lørdag 19/10 (Bjertneshallen). Og selvfølgelig: Varingskollen er på plass med knall tilbud på sesongkort – som du bare får på skimessa! Følg med på skimessens arrangementet på Facebook.
Åpningstider:
Lørdag: 10-17
Søndag: 11-15 (Tilbakelevering av ikke solgt utstyr 15-16)

Påmelding til Skileik 2020 åpner på Skimessa 19.10 kl. 10.00. Da vil det være mulig å melde på skileik deltager på nett eller på messa.

Velkommen til skileik og skimessa!

Hakadal IL Alpin & Freeski søker instruktører!

Alpin Skileik søker flere instruktører!

Hakadal IL Alpin & Freeski har arrangert skiskole siden slutten av 1990 – tallet og vi har bidratt til at flere tusen barn har tatt sine første svinger på ski, fått sine første premier for flott innsats i bakken og gitt foreldrene mange stolte øyeblikk. Vårt motto er at SKI ER GØY, og for mange er Alpin Skileik starten på mange lykkelige år i skibakken, enten i terrengparken, mellom slalomporter eller bare som skiglad ungdom ute i frisk vinterluft.

Din oppgave som instruktør er å lære bort dine ferdigheter til barn. Du vil få veiledning i forkant av kursstart, samt forslag på oppgaver som skal gjennomføres med barna hver gang. Hvert kurs har 2-4 instruktører og 10-16 barn. Du er et forbilde for barna, dette må man alltid ha i bakhode!

Ønskede personlige egenskaper

  • Pedagogisk anlagt
  • Flink på ski
  • Leken og kreativ

Ønskede kvalifikasjoner

  • Plettfri vandel
  • Trener 1 Alpint (Fordel, men ikke et krav)

Hakadal IL Alpin & Freeski tilbyr

  • Godtgjørelse / Lønn
  • Opplæring / «Kurs»
  • Bra arbeidsmiljø i frisk natur

Arbeidstid
Tirsdag / onsdag (Mulig torsdag).
Fra januar 2019 til mars 2019.
17.15-20.45

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt pr mail eller telefon!

Kontaktperson:

Martin Garbrandt Olsen – skileik.alpin@hakadal-il.no – 95 00 28 01

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Hakadal IL Alpin & Freeski / Varingskollen Alpinsenter

Stillingsannonse instruktør

Spørsmål ang. oppstarttider

Jeg har fått litt spørsmål ang. starttider. Derfor ønsker jeg å fortelle til alle at det står 17.30 på alle ordrebekreftelser. Dette er fordi selve kursdagen starter 17.30. Det er klokkeslettet som står i ordrebekreftelsen som gjelder.
Eks: 11KT1800 – Knøtt Onsdag 1800 – Dette kurset starter 18:00.

19.00 kursene starter erfaringsmessig litt senere enn 19:00, dette er fordi instruktørene må avslutte forrige kurs før neste. Ønsker at alle har litt tålmodighet rundt dette. Dermed holder vi også på litt lenger enn 20.30.