Kursene fylles opp!

Kursene fylles raskt opp i rekordfart, vi har allerede over 85 påmeldte. Flere av kursene er allerede fulle. Derfor anbefaler vi allerede nå å melde på ditt barn!

Har du noe spørsmål er det bare å ta kontakt.

NB: Knøtt er snart fullt. Om du ikke har fått meldt på ditt barn, ta kontakt med ansvarlig Martin G. Olsen – skileik.alpin@hakadal-il.no dersom du er interessert i kurs. Ved stor interesse og nok instruktører kan vi sette opp et kurs til.

Reklamer
Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Skimessa i Bjertneshallen

I år igjen – større enn noen gang før! Hakadal Alpin fyller opp Bjertneshallen med bøttevis av utstyr for Alpint, Snowboard, Randonee og Langrenn, inkludert tekstiler og tilleggsutstyr. Velg mellom splitter nytt eller brukt – uansett så gjør du et kupp :-)! Bruk også anledningen til å selge unna utstyr du ikke trenger lenger: Innlevering av utstyr på fredag 19/10 (Mosenteret) og på lørdag 20/10 (Bjertneshallen). Og selvfølgelig: Varingskollen er på plass med knall tilbud på sesongkort – som du bare får på skimessa! Følg med – Vi vil fortløpende legge ut smakebiter av vareutvalget frem mot messa.
Åpningstider:
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-15 (Tilbakelevering av ikke solgt utstyr 15-16)

Vi åpner samtidig påmeldingen til alpin skileik på skimessa.

Velkommen!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Avslutningsrenn 20. Mars

Vi ønsker alle velkommen til avslutningsrennet for Alpin Skileik den tirsdag 20. Mars. Dette gjelder for alle kurs! Dette er siste dagen i årets Skileik så vi håper at alle vil være med. Instruktørene våre har flere kurs samtidig så vi ber alle være litt ekstra tålmodige i morgen.

Tirsdag 20. mars:
17:45 – kurs: Oppmøte 18:00
19:00 – kurs: Oppmøte 19:00

I morgen er det meldt 0/-1 grad og overskyet/sol så vi har været med oss.

Dette blir gøy for barn og voksene!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Invitasjon til Fakkelkjøring – Varingskollen 55 år

Tirsdag 12. Mars ønsker vi alle Skileik barn og foresatte velkommen til 55 års feiring av Varingskollen. I den forbindelse vil det bli taler, kake og fakkelkjøring. Programmet starter kl 19:00 etter siste kurs på Skileik.

Vi ønsker også å ha med flest mulig barn til fakkelkjøring i bakken. Dette vil bli gøy og flott å se på! Starter ca. 19:30-20:00. Aldersgrense: 7 år. Om barnet er yngre og har gode nok ferdigheter til å stå på ski samt holde fakkel, er de selvfølgelig også velkommene.

Bli med å feire Varingskollen!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Vinterferie uke 8

Vi er godt i gang med årets Skileik og nærmer oss vinterferie. I vinterferien er det ikke Skileik (uke 8), men håper at alle selvfølgelig har lyst til å stå på ski, dyrke ferdighet og skiglede selv om det er fri fra skileiken.

Vi i Hakadal Alpin ønsker alle en flott vinterferie og gleder oss til å starte igjen i uke 9.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Invitasjon til årets karusellrenn – Gratis for deltagere av Alpin Skileik

Vi ønsker alle alpin skileik deltagere velkommen til årets første karusellrenn allerede i morgen 16.01.18! Deltager av alpin skileik deltar selvfølgelig gratis.

INVITASJON – Telenor Karusell – 2018

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Kun 1 uke til Alpin Skileik 2018 er i gang!

Vi ønsker nærmere 150 barn velkommen til Alpin Skileik 2018. Noen er med for første gang på våre knøttekurs, andre har vært med oss før og har avansert opp til både Videregående 1 eller Videregående 2. Alpin Skileik arrangeres på tirsdag, onsdag og torsdag.

12 instruktører står klare til å gjøre sitt ytterste for at barna skal oppleve mestring og skiglede. Forholdene er bra og Varingskollen har stått på i hele høst/vinter for å legge tilrette for årets Alpin Skileik!

Anbefaler alle å ordne heiskort for de som trenger det i god tid, erfaringen sier at det vil bli lange køer ved kursstart.

Vi ønsker dere velkommen til Alpin Skileik og Varingskollen

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar