Velkommen til Alpin Skileik 09-10 Januar.

Hei,

Først og fremst, velkommen til Hakadal IL Alpin & Freeski sin skileik!

Vi gleder oss masse til å ta i mot alle barn og foresatte den 09. januar, mange har spurt om det blir kurs ift. nye Covid-19-restriksjoner.


Utdrag fra Helsedirektoratet:

  • Aktiviteter utendørs for barn, unge og voksne kan i perioden gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand, én meter. Utendørsaktiviteter som f.eks. fotball, bandy og ski, må gjennomføres uten kontakt for alle aldersgrupper.

Her kommer litt praktisk info rundt lørdag og søndag.

Oppmøte:

Oppmøte vil være øverst til venstre for barnebåndet på Skvirretunet. Her vil det være en Hakadal Alpin – Beachbanner for å synliggjøre møteplass. Dette vil være «samlingsted» i helgen.

Utstyr:
Sjekk at støvler og ski passer (ikke for små/store/lange). Vi sjekker alltid at bindingene er riktig innstilt første timen, og justerer hvis nødvendig. Dette tar normalt litt tid å gå over, derfor ønsker vi at foresatte er tålmodige.

Alle deltakere SKAL ha hjelm – dette er for barnas sikkerhet og er et ufravikelig krav. Skal være alpinhjelm – sykkel-/hockeyhjelmer eller andre løsninger er ikke godkjent. Sjekk at hjelmen passer godt (ikke for stor) og at hakestroppen er passe stram. Har ikke deltaker hjelm, for han/hun ikke være med på selve skikjøringen. Varingskollen har utleie av hjelmer om hjelmen er glemt igjen hjemme.

Heiskort:
Avventer svar fra Varingskollen. [Oppdateres]

Covid-19:
Vi ber om at alle leser seg opp på våre regler på vår hjemmeside, samt at dette følges! Gå igjennom dette med barna, vi ønsker ikke smitte under kurs
😊

  1. Syke holder seg hjemme
  2. God hånd- og hostehygiene
  3. Minst 1 meter avstand
  4. Det vil dessverre litt mindre lek under skileiken enn først planlagt, dette for å kunne opprettholde 1 meter’n.

Se alle regler her.

Været:

Det er meldt pr 05.01 litt overskyet og kaldt, og været er dessverre ikke noe vi får gjort så mye med. Se til at barna har på seg godt med klær. Det er ubehagelig å fryse, men heller ikke noe særlig komfortabelt hvis man blir for varm.

Toalettbesøk:

Instruktører kan dessverre IKKE være behjelpelig med toalettbesøk under skileiken, pga smittevern. Gjør unna dette før kursstart. Dersom behovet likevel melder seg, ber vi om at foresatte tar seg av barna for å hjelpe dem med dette. Toalett finnes i bakken, ved siden av cafeen på skvirretunet.

Kurskoder:

Hvert kursparti har en unik kode som beskriver dato, kurs og tidspunkt, som følger:

  • Kurskode 1920NY09: Dato 19/20, type Nybegynner, kl 09.00
  • Kurskode 0910VK13: Dato 09/10, type Viderekommen,  kl 13.00Facebook:

Har de siste dagene fått mange mail om informasjon som er delt på Facebook siden vår, dersom du har Facebook; anbefaler jeg alle like denne siden for å kunne få med seg siste oppdateringer! Link til Facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s